TAZA CHOCOLATE

 

At Taza, we make stone ground chocolate from bean to bar at our Somerville, MA chocolate factory. If you visit us, you won't see giant steel refiners, and you won't see us processing chocolate for days to get the ultra-smooth texture of mass-market bars. You certainly won't see us re-melting chocolate that someone else made.

You'll simply see the best cocoa beans, roasted in a big beautiful red roaster named Clifford, then ground in traditional Mexican molinos using hand-carved granite millstones, to create an unapologetically gritty chocolate. 

Why do we make chocolate this way?

We think chocolate should capture the bold flavors and textures of our beans, not process them out. We think food should let incredible ingredients shine, not cover up mediocre ones. We think our organic, Direct Trade Certified cacao should shout loud and proud in every delicious bite. 

Experience chocolate with true grit!

  • WICKED DARK 95% NIEUW !!! Per 1 februari 2018
    WICKED DARK 95% NIEUW !!! Per 1 februari 2018

    De trend naar chocolade met steeds hogere cacao % is niet zomaar ontstaan.

    De consument kijkt duidelijk naar producten met minder suiker.

    Daar waar traditionele, industrieel geproduceerde, pure chocolade gelijk staat aan heel…

    € 4,95

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 23-07-2018 - Verrukkelijke cappuccino gedronken. Met liefde gemaakt en zacht geprijst. Hele...  lees meer
  • 24-10-2017 - We hebben 22 oktober 2017 genoten van de heerlijke koffies...  lees meer
  • 21-10-2017 - Fijn om vrienden te hebben.
    Verzorg je een mooie Home-Cooking in...  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2018 CoffeeTainment | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel